Vis stort kort

Agriturismo Gigliotto *** - værelser  
Omgivet af grønne bakker, ikke langt fra Etnas skråninger, med en vid udsigt, ligger Gigliotto, et gods på 200 ha frugtbart landbrugsjord.
Her er man tæt på nogle af Siciliens mest spændende kunstbyer og seværdighederbl.a. Piazza Amerina (9 km) med dens romerske villa, berømt for dens mosaikker og Caltagirone (16 km), med dens smukke historiske centrum.
Læs mere ....
 
Agriturismo Villa Lucca  - værelser ***sup.       
Denne antikke private residens ligger i et grønt, frodigt landskab 1,5 km fra den lille badeby Sant'Agata Militello, med udsigt over havet og  De æoliske Øer. Ejendommen er fornylig restaureret, og der er udover restaurant indrettet 12 hyggelige værelser.
Læs mere....
 
L'Oasi di Selinunte Hotel og Resort - værelser **** 
er det nyeste hotel beliggende ved den arkæologiske park Selinunte og naturparken Foce del Fiume Belice. Her kan man opleve de naturskønne omgivelser på Siciliens vestkyst.
Oasi ligger i nærheden af en privat strand.
Der er en lang række sportsfaciliteter, swimmingpools og andet, der gør stedet ideelt til en familieferie. Læs mere...
 
Hotel Relais Angimbè ****
Det 4-stjernede Hotel Relais Angimbè ligger fredeligt, omgivet af en citrusplantage og vinmarker midtvejs mellem Trapani og Palermo, få minutters kørsel fra tempelruinerne i Segesta og stranden i Castellammare og ved provinsens vinvej.
Der er tale om en gennemrenoveret hovedbygning på en gammel gård. Læs mere...
 
Palazzo Giacarà - Siracusa ***
Dette historiske palæ, tegnet af arkitekten Caro Sada, som bl.a. også har skabt det smukke teater Massimo Bellini i Catania, er for nylig blevet gennemrenoveret og indrettet det til hotelresidence ved en vellykket sammensmeltning af elegante, ultramoderne løsninger og restaurerede, autentiske interieurer fra 1800-tallet. Læs mere...
 
Agriturismo Vultaggio *** Trapani 
Gården Vultaggio ligger centralt for udflugter til nogle af Siciliens mest spændende byer og naturområder. Der er 10 km til Trapani med dens fantastiske historiske centrum, 15 km til Marsala med dens berømte vinkældre.
Ud for kysten ligger De ægadiske Øer. Læs mere...
Agriturismo Arcudaci - Segesta ****
Denne agriturismo har 10 værelser, alle med private badeværelser.
Den ligger i smukke omgivelser og meget fredeligt - og så er den strategisk placeret i forhold til nogle af Siciliens vigtigste seværdigheder: Segesta, Selinunte, Palermo, Monrale og Erice. Læs mere....

 

Powered by Website Baker